Handbehandelingen


KUNSTNAGELS.

Acryl nagels.
Acryl nagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Het acryl bestaat uit een mengsel van een poeder en een vloeistof dat samen hecht tot een bolletje.

Eerst worden je handen gedesinfecteerd daarna je nagelriemen worden teruggeduwd en je nagel lichtjes gevijld. Vervolgens heb je de keuze een tip of een verwijderbaar sjabloon als verlenging voor je nagel. Als de verlenging is aangebracht wordt de acryl netjes in de juiste vorm geboetseerd.
Door blootstelling aan de buitenlucht hardt het acryl uit. Als het acryl voldoende gedroogd is worden je nagels gevijld en gepolijst.

Voordelen:
Acryl nagels zijn enorm stevig. Doordat acryl hard is zijn de nagels minder kwetsbaar.
Hierdoor kunnen ze een lange tijd gedragen worden.

Nadelen:
Acryl is een harde materie en wordt vaak ervaren als een dikke laag.
Doordat de acryl niet flexibel is kan bij stoten de nagel breuken vertonen. Acrylnagels hebben weinig glans. Extra toplak is een must.
Acryl brengt penetrante chemische geuren met zich mee. Dit wordt doorgaans als onaangenaam ervaren.

STUDIO ONE POLYGEL.

Polygel is geen acryl of gel. Het is een revolutionair nieuw systeem op gebied van traditionele kunst nagel technieken. De polygel is een dikke gel, een soort boetseerklei die je bewerkt met een penseel en een beetje vloeistof. Het wordt gehard onder een UV of een led lamp.

Voordelen van polygel:
– Heeft een frisse milde geur.
– Perfecte product controle .
– Eindeloze verwerkingstijd.
– Geen invloed op omgevingstemperatuur.
– Vederlicht geen trekkend drukkend gevoel op je nagels.
– Je voelt niet dat je kunst nagels draagt.
– Het minimaliseert de kans op huidirritatie .

GELNAGELLAK.

Gel nagellak bestaat uit een combinatie van UV gel en normale nagellak.
Dit wordt in verschillende lagen opgebracht. Elke laag moet uitgehard worden onder een led lamp voordat de volgende laag erop gaat. De lagen vormen uiteindelijk een geheel waardoor de nagels sterker worden en de kleur langer goed blijft zitten.

Werkwijze:
Eerst worden de handen goed wassen. Vervolgens worden de nagelriemen terug geduwd en de nagels in vorm gevijld. De bovenste laag van de nagel wordt lichtjes gevijld en dan wordt de primer en de basis lak (2 kleuren gel nagellak naar keuze) aangebracht. Afsluitend wordt er nog een top lak aangebracht.

” voor een gelikt, gelakt resultaat “

MANICURE.

Een manicure is een behandeling voor de handen maar vooral voor de nagels en veel meer dan alleen maar vijlen van de nagels. De handen worden eerst in een lauwwarm handbadje met een scheutje olie geweekt. Zo worden de nagelriemen lekker zacht en kan je de nagelriemen makkelijk terugduwen en losse velletjes op de nagelplaat verwijderen.
Je nagels worden in de favoriete nagelvorm op gelijke lengte gevijld.

Heb je ribbeltjes op de nagels? Door het polijsten van de nagels wordt het oppervlak van je nagels super glad. Daarna worden de nagelriemen bevochtigd met nagelriem olie. En tot slot worden de handen ligt gemasseerd met een handcrème. Bij een manicure kun je vaak extra opties kiezen. Bereid je manicure uit met een massage van de handen, onderarm of met een extra hydraterende paraffine behandeling voor droge handen. Dan is het tijd voor het lakwerk: ga je voor een zachte pastel tint of verleidelijk dieprood of toch maar een naturel kleurtje?
Alles is mogelijk….

PARAFFINE.

Een paraffine bad is een onderdeel van een luxe manicure.
Paraffine is een natuurlijk bestanddeel van ruwe olie en bestaat uit pure koolwaterstof verbindingen. Je kan het vergelijken met een zachte was. Het wordt gebruikt als een warme pakking voor je handen en voeten. Bij de luxe manicure wordt de paraffine opgewarmd in een paraffine bad.
Je handen eerst ingedompeld in een warme bad met daarin refreshing soak en worden ze gescrubd met een detox salt. Daarna wordt een hand masker aangebracht wordt de hand lichtjes gemasseerd. Als dat gebeurt is worden de handen ingedompeld in de paraffine bad. Wanneer je handen weer uit het bad haalt stolt de paraffine meteen. Je handen worden afgedekt met plastic en daar overheen gaat een zachte handschoen die de huid helemaal afsluit zodat de poriën open gaan staan. Op deze manier kan het hand masker goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijdert.
Na de paraffine behandeling voelen je handen zijdezacht aan. Warme paraffine verzacht en hydrateert de opperhuid en de nagelriem en maak de huid elastischer. Het stimuleert de doorbloeding en verwijdert afvalstoffen en oneffenheden.

contact:
J. Wouters
Burg. Wijnenstraat 37
5721 AG Asten
06 - 19 77 28 81

info@unieknagelstudio.nl

openingstijden:

Dinsdag 9:00-17:00
Woensdag 9:00-17:00
Donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-17:00
Zaterdag 9:00-17:00

 

KvK nummer: 72835141
BTW-ID nummer: NL002491222B43
Provoet lidnummer: 317828
AGB-zorgverlenernummer: 96101888
AGB-praktijknummer: 96064007

KRP nummer: 16830
CODE kwalificatie: 9605